Nieuws

nieuws van 23 december 2019

Baby-nieuws: bij boerin Willeke en Reinald is er een dochter geboren op 24 november. Ze heet Anniek (zou dat vernoemd zijn naar boerin Annie :-) ? )
Het gaat heel goed met hen allemaal.

Nieuws van 18 nov. 2019
De wintermaanden zijn (bijna) aangebroken. Dat betekend voor ons gevoel dat we wat minder ‘druk’ zijn, maar we maken ons wel weer druk. En dat is ook leuk, want het zijn dan vaak weer hele andere werkzaamheden dan in het voorjaar en de zomer.

Na dat we ons logo en folder vernieuwd hebben, zijn we onder andere ook bezig met een nieuwe website. Een fris windje erdoor heen. Wel iets moderner maar we willen ook zeker de gezelligheid, knusheid, gemoedelijkheid, blijven uitstralen. Dat is toch wel een beetje wat ons kenmerkt.
Ook zijn we met een nieuw boekingsprogramma voor de camping gestart. U kunt ook komende tijd weer online bij ons reserveren of een prijsopgave aanvragen.

Al met al kijken wij al weer uit naar het nieuwe seizoen!

Maar eerst komt bij ons nog een periode van vleesverkoop zo vlak voor de Kerst.

Nieuws van 1 aug 2019
Hoog nodig tijd voor wat nieuws op deze plek. We hebben een ontzettend mooi seizoen al gehad. Het begon al met een mooi Pasen. Wat andere jaren eerder valt en daardoor vaak een wat koudere periode is en daardoor weinig campinggasten met zich mee brengt. Op moment zijn de zomergasten er en is de camping mooi bezet! En met lekker weer erbij. Wat wil je nog meer.

Alpaca’s Aquarius en Ceassy worden vaak meegenomen voor een wandeling. Afgelopen week zijn we er mee gaan wandelen omdat de rij van ponyritjes erg lang was :-/ dus de tijd gevuld met iets anders.

Nieuws van 16 maart 2019
Regen, regen, regen, … Maar we zijn er blij mee. Het was na vorige zomer nog erg droog.
Wel hadden we geluk dat de safaritenten net met het mooie weer werden opgezet. Ze zijn super mooi geworden. Met houten wanden, echte bedden en een stapelbed. Ze staan op veld 3. U kunt op onze site bij ‘reserveren’ kijken of de tenten in uw gewenste verblijfperiode nog vrij zijn.

Ondertussen gaat het ook goed met alle dieren. Ons schaap heeft een lammetje gekregen. De konijntjes hebben we weer veel mooie jongen gegeven, die weer lekker geknuffeld werden door de kinderen van de kinderfeestjes. Omdat het niet heel koud is geweest, hadden we de hele winter door ook feestjes op de planning staan. En… nog 2 weken. Dan gaat de camping alweer open! Wie weet zien we u daar?

Nieuws_Safaritenten_maart2019.jpg

Nieuws van 25 januari 2019
Jaja, ze komen er aan: de safaritent. De herten hebben we al, de boerenkar, nu de tenten nog en de ‘safari inclusief tour’ is compleet. :-)
De tenten worden in februari opgzet. Daarna aan ons de taak om het gezellig in te richten. We hebben het nu een week op facebook staan en de eerste reserveringen zijn al binnen. Dus het was een goed besluit.
We hebben 3 tenten. Voor 2 personen, voor 4-5 personen en voor 4-7 personen. Er is natuurlijk ook ene combi te maken met de kleinste, dus voor grote gezinnen hebben we ook wat.