TIP: 
– neem uw ‘jeu de boules-set’ mee!
– neem een vlieger mee voor uw zelf of de (klein)kinderen!
– NIEUW: we hebben 16 unieke fietsroutes vanaf onze camping.

Samengevat:
– geopend van 1 april t/m 30 oktober
– 45 kampeerplekken (caravan, tent en camper)
– 5 safaritenten
– 20 comfortplekken (100m2) met tegelplateau, elektra (6A), water en afvoer
– verwarmd sanitair (toiletten met toiletpapier, douches en wascabines)
– ook toilet/douche-ruimte voor minder validen.
– baby-wasruimte
– van ma t/m za elke dag om 9.00 uur de dieren helpen voeren
– geen Fien en Teun, maar zeker een TOP camping voor kids én met echte boerenleven.
– kinderboerderij
– speelplekken op het veld, hooispeelschuur, grote kleindierenschuur
– royale recreatieruimte met speelgoed, voetbaltafel en tv (evt. voetbal, ’tour de france’ kijken)
– gratis WiFi (vernieuwd in 2021)
– milieubewust, duurzaam  (o.a. afvalscheiding)

In de vakanties maar zeker ook buiten de vakanties om is het ook voor ouderen heerlijk op de camping. In de weilanden bij onze hertenboerderij is het mooi vertoeven midden in een landschap welke de structuur nog heeft van vroeger. Oude wilgen, eiken en lange meidoornheggen die tussen de weilanden staan, zorgen voor een natuurlijk (slagen)landschap. Dit landschap kunt u vinden tussen de IJssel en de Veluwe.

De camping (met plaatsen van minimaal 100 m2, waaronder ook verharde plekken) ligt in een rustige omgeving tussen Vaassen en Terwolde. De camping is geschikt voor mensen die rust zoeken omdat er speciaal veld is waar de rust overheerst (foto boven). Voor de (groot)ouders die met kinderen komen hebben we het gemakkelijk gemaakt met een veld die speciaal gericht is op kinderen. Bovendien ligt onze camping 250 meter van de openbare weg, dus wat dat betreft veilig voor de kinderen.

Onze camping ligt midden in de natuur en is opgebouwd met vaak 2e hands middelen, 2e keus producten of restpartijen! Maar dat is er niet aan af te zien! We benoemen dit nu, maar dit is altijd al de werkwijze geweest van de seniorboer(in) en nu van de volgende generatie.

Heeft u zelf geen caravan of tent en wilt u toch graag kamperen bij ons? Dan zijn onze caravans of tenten erg leuk voor u. Deze volledig ingericht en van veel gemakken voorzien. De caravans worden verhuurd met ingerichte voortent. De bungalowtent is zo groot dat er in de gehele tent gelopen kan worden. Klik hier voor meer informatie.

Naast de herten hebben we ook nog andere dieren. Waaronder alpaca’s, kippen, een pauw, ganzen, loop-eenden, schapen, ezels, poezen en soms koeien die in de weilanden grazen. Deze lopen op een gunstige afstand van de camping. In en om de weilanden om de camping heeft u alle ruimte en rust om te wandelen. Het hele campingseizoen door valt er wel wat te beleven met de herten of de andere dieren. En vanaf de camping is dit voor u erg goed te volgen. In de maanden juni en juli worden de kalfjes geboren, in september/oktober is er de indrukwekkende bronsttijd en wanneer de herten in een andere wei komen, rennen ze de hele wei door.

Daarnaast is er nog de drukte met het grasmaaien, hooien of inkuilen van gras en andere werkzaamheden. Ook mogen de kinderen veel avonden samen met de boer(in) voeren. En we hebben ons eigen animatie-team ;-).

Voor meer informatie kunt u gerust bellen: Tel.: 0571-291996 Geen aankomst en vertrek op zondag. U kunt wel de caravan later ophalen.
Vertrek/aankomst:
eigen kampeermiddel: 12.00u/ na 13.00 u
huuraccommodatie: 10.30 u/ na 14.00 u

AgendaBoek hier online!SafaritentenCaravan met voortent