Zaal huren voor vergadering

Zaal afhuren omgeving Veluwe

Op zoek naar een perfecte locatie voor jouw volgende evenement? Zoek niet verder! U kunt bij ons een mooie, maar bovenal een gezellige en betaalbare feestzaal huren in Nijbroek, dat is in de omgeving van Deventer, Terwolde, Vaassen, Emst, Oene, Epe, Twello en Apeldoorn .

Het gaat om een knus kleine boerderij zaaltje met een grootte voor maximaal 60 personen. U kunt uw eigen eten en drinken (drank) meenemen. Dat is dus zonder verplichte consumpties, maar met een eigen geregelde catering. De zaal is zonder traiteur of bediening , maar beschikt wel over een eigen keuken. Ook zit er voor de kinderen een speelgelegenheid (hooispeelschuur met glijbanen) bij. U kunt de zaalhuur ook combineren met een verblijven op onze camping.

Of u nu een verlovingsfeest, trouwfeest/bruiloft, vergadering, babyshower/babyborrel, kinderfeestje, (kinder)verjaardag, reünie, familiefeest, doopfeest of welk evenement dan ook plant, wij hebben de ideale zaal voor u. De vergaderzaal is volledig prive af te huren.

Contact hertenboerderij

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze beschikbare data, tarieven en faciliteiten.

Tel. nr: 0571 291996, E-mailadres: info@hertenboerderij.nl

Voor kosten/prijzen van deze leuke zaal kunt u klikken op de link hiernaast: https://hertenboerderij.nl/zaalverhuur/tarieven-zaalverhuur/

Samen creëren we een evenement dat jouw verwachtingen overtreft en nog lang in de herinnering van je gasten zal blijven hangen. Zie link hieronder voor meer informatie: https://hertenboerderij.nl/zaalverhuur/