Verjaardagsfeestje met alpaca’s

Leuke kinderfeestjes

Op zoek naar een perfecte locatie om jullie kinderfeestje te vieren? Zoek niet verder! U kunt bij ons een viertal bijzondere kinderfeestjes bij ons reserveren, namelijk een alpaca feestje,  boerendiploma feestje, trekkerdiploma feestje en een herten feestje. Thema: dieren! We zitten in de omgeving van Deventer, Terwolde, Vaassen, Emst, Oene, Epe, Twello en Apeldoorn. Dus hopelijk is dat een gezellig uitje bij u in de buurt :-)

Laat de kinderverjaardag onvergetelijk worden door met verschillende dieren te knuffelen en te verzorgen op onze boerderij. De kinderen zijn lekker buiten bezig en mocht het een regenachtige dag zijn, zijn we ook flexibel om de activiteiten binnen te houden. We hebben een overdekte hooispeelschuur met glijbanen en speelhuisjes, dus de kids kunnen ook indoor lol hebben. Verder hebben we nog een speeltuin op de camping en zitten we midden in de natuur. U kunt een uniek en gaaf partijtje boeken in alle seizoenen (lente, zomer, herfst en winter). De programma kinderfeestjes zijn spectaculair, interactief, maar ook educatief, dus u kind leert er ook nog wat van.

De actieve en vooral coole verjaardagsfeestjes zijn geschikt voor meisjes/meiden en jongentjes/jongens in de leeftijd van 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 en 14 jaar. Als meisje van 8 jaar kun je bijvoorbeeld gaan voor een leuk alpaca feestje, je gaat dan lekker met ze te wandelen en brokjes geven. Als jongen van 5 jaar kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stoer actief kinderpartijtje met traptrekker parcours en ga je de herten voeren, hoe origineel is dat! Door ons grote aanbod kunt u een goedkoop feestje bij ons bespreken voor een low budget, maar ook luxe compleet verjaardagsfeestje organiseren met alles erop en eraan.

Contact hertenboerderij

Neem contact met ons op om uw toffe en exclusieve kinderverjaardagsfeestje bij ons te organiseren en kom meer te weten over onze beschikbare data, tarieven en opties.

Tel. nr: 0571 291996, E-mailadres: info@hertenboerderij.nl

Voor informatie, kosten (prijzen) van de leukste kinderfeestjes kunt u ook klikken op de link hiernaast: https://hertenboerderij.nl/activiteiten/kinderfeestjes/