Ontspannen en wandelen met alpaca’s

Altijd al willen kennismaken en wandelen met alpaca’s? Lees dan snel verder.

Wanneer: ook mogelijk op dinsdag t/m zaterdag.

Tijdsduur: programma duurt 1 uur,  daarna vrij rondlopen/spelen.
Aanmelden: uiterlijk 24 uur van te voren mailen (info@hertenboerderij.nl) en anders even bellen (0571-291996). Aantal personen en leeftijd doorgeven.
Kosten: Alpaca wandelen €15,00 p.p. Opgave: minimaal 2 personen die actief wandelen met de alpaca’s (er lopen altijd 2 alpaca’s mee). Er dient een begeleider/ouder mee te lopen als kinderen (tm 15 jaar) mee willen doen. Entree overige personen: € 7,50 p.p.

Voor wie: allen die goed ter been zijn, vanaf ong. 5 jaar. Tip! Erg leuk voor een vrijgezellenfeestje of familieuitje.
Kleding: bij vochtig weer waterdichte schoenen/ laarzen aan. (afhankelijk van periode in het jaar)
Qua weer, regen/droog: we kunnen altijd de tijd verschuiven. Blijft het regenen? Kom dan gezellig knuffelen en kijken bij onze andere dieren (voor gereduceerd tarief).

Eerst stellen wij jullie (u/jou en de alpaca’s) aan elkaar voor. Een ontspannen kennismaking met elkaar. Na het voorstelrondje leggen we uit hoe je het beste met een alpaca kunt wandelen. Zo wordt het een feestje voor allebei! En laten we niet vergeten om te voelen hoe zacht de wol is.

Dan op pad. Zoek de juiste route, lees de weetjes en ontdek de versnapering voor mens en dier op ons eigen terrein/camping/weiden. Het eerste stuk loopt de boerin even mee en vertelt wat onderweg, daarna lekker op geheel eigen tempo wandelen en genieten.

Als we bij het eindpunt zijn, gaan we nog even langs bij de kleine dieren (herten, varkens, konijntjes).

Als afsluiting is er een warm drankje klaar en kunt u rondkijken in ons winkeltje.