winkel hertenboerderij

In onze winkel verkopen wij verschillende leuke souvenirs met een link naar de herten. Bijv. mokken en (ontbijt)borden met een bok of een bambi, maar ook een mooi kussen(hoes) met een mooi edelhert erop. Daarnaast verkopen wij ook nog t-shirts met een hert of bambi, knuffels, gewei(tjes).

Hertenvlees  

unique souvernir

Hiermee is onze winkel begonnen. Hertenvlees bleek erg gezond te zijn (zie de tabel). In dieeten waarin juist vis staat, zal hertenvlees vaak ook goed passen.

Wij bieden een betaalbaar kwaliteitsproduct van natuurlijk (edel)hertenvlees. Alleen jonge volwassen herten worden geslacht zodat het vlees altijd mals is. De herten worden geslacht in een E.E.G slagerij en gekeurd door de Rijksdienst van Vee en Vlees. Ook staat de slachterij onder toezicht van de keuringsdienst van waren.

Bij uw aankoop van hertenvlees bieden wij u gratis recepten en kruiden aan. Ook kunnen wij u adviseren bij het zelf bereiden van het vlees.

herten bordjesZoals u kunt zien in de onderstaande tabel past hertenvlees uitstekend in het moderne voedingspatroon. Wij verkopen dit hertenvlees vanaf de boerderij. Voor openingstijden klik hier.

Ook geschikt voor op de BBQ.

Wij bieden u onder andere:
LET OP: we hebben het weer op voorraad vanaf vandaag, 16 oktober. Wilt u met KERST echt úw stukje vlees? Bestel dan van te voren. Afgelopen jaar moesten we een aantal jonge hinden aanhouden voor onze nieuwe roedel (vanwege de leeftijd van de oude hinden). 

prijs per 100 gr, gebruiksklaar in porties verpakt:

haasje € 3,95  
rugfilet € 3,65   
biefstuk € 3,15  
braadlappen € 1,75  
goulashvlees € 1,50  
gehakt € 1,25  
(soep)botten op aanvraag  
lever op aanvraag  
     
     

 

tabel hertenvlees

Vergelijking samenstelling onbereid vlees:

Afdrukken E-mail

virtueletourLet op ons sanitairgebouw is vernieuwd, dus niet meer de units.