Verhuur van volledig ingerichte bungalowtenten en caravans

U kunt gelijk beginnen met genieten van u vakantie zonder dat u eerst een tent moet opzetten of een caravan moet plaatsen. Ideaal.

Wat bieden wij u aan?

Mooie volledige ingerichte caravans, maar ook bungalowtenten. De caravans hebben ook voortenten. Deze geven veel ruimte. De tenten zijn zo groot dat u er gewoon in kunt staan. Dus mocht het regenen, dan is de ruimte groot genoeg om in te huizen. De caravans hebben als voordeel dat ze minder gehorig zijn, maar de tenten ogen juist heel gezellig. De inrichting is zo dat u geen huishoudelijke spullen hoeft mee te nemen. Alles is aanwezig. Van snijplankje tot afwaszeep. Ook zijn er matrassen, kussens, stoelen en tafels. Linnengoed mag u zelf meenemen of kunt u huren.

Bungalowtenten

De tenten hebben een leef en slaapgedeelte. Het slaapgedeelt bestaat uit 2 slaapcabine's. Één daarvan is nog te verdelen in twee gescheiden ruimten. In het leefgedeelte staat een kastje met een 3-pits gasstel. Voor aan de tent zit een luifel.

We hebben meerdere bungalowtenten voor 4 á 5 of voor 5 á 6 personen.

Caravans

In de caravans heeft u 2 zitgedeelten. Bij de 2 grote caravans kunt u één daarvan afsluiten d.m.v. een schuifdeur (evt. handig met kleine kinderen). Omdat er ruime voortenten aanzitten, laten de mensen de zitgedeelten meestal als bedden liggen en verblijven in de voortent. In de 2 grotere caravans is een wc aanwezig. We hebben een 2 á 3 persoons caravan (dit is nu sinds april een 4 persoonscarvan maar zonder toilet) en twee 4 á 5 persoons caravans.

Heeft u nog vragen? Dan mag u gerust bellen. Wij staan u graag te woord.

Voor de prijzen klik hier.

Afdrukken E-mail

virtueletourLet op ons sanitairgebouw is vernieuwd, dus niet meer de units.