Boerderijcamping Veluwe

Charme Camping Veluwe

Op zoek naar een sfeervolle boerderij camping in de omgeving van Deventer, Terwolde, Vaassen, Emst, Oene, Epe, Twello of Apeldoorn? Zoek niet verder! Wees welkom! U kunt bij ons op een SVR camping staan in Nijbroek. De ideale plek voor rust- en natuurgenieters. Wij verzorgen tal van activiteiten voor kinderen maar ook voor volwassenen. Naast de activiteiten kunt u op onze hertenboerderij ook hertenvlees kopen.

Kamperen in de natuur

In een wereld die steeds meer digitaal en stedelijk wordt, verlangen velen naar een ontsnapping naar de rust van het platteland. Kamperen bij de boer is een prachtige manier om dit verlangen te vervullen en een echt natuur avontuur te ervaren. Het combineert het plezier van het buitenleven met een diepgaande verbinding met de agrarische wereld. We beschikken over een natuurkampeerterrein waar u zich heerlijk kunt ontspannen (no stress). Het is daarom ook een natuurcamping, glamping camping maar ook een farm camps tegelijk. Kamperen met een hond of meerdere honden is toegestaan.

Voor de kinderen is er animatie team op de camping aanwezig en kunnen ze heerlijk spelen in de speeltuinen op de campingvelden. Het sanitairgebouw is schoon en beschikt over een ruim aantal douches, (baby) wascabines en wc’s.  In de campingkeuken kunt u eieren halen en de wasmachine en droger gebruiken. Deze machines werken op muntjes. Ook kunt u terecht in onze campingwinkel waar u leuke souvenirs, ijsjes en koffie kunt kopen.

Met de campingcard ACSI kunt u zeer voordeling kamperen bij ons. We vallen onder de ACSI eurocampings. Bij een ACSI camping zoeken op internet bent u bij ons aan het juist adres! U kunt een nacht, weekend, maand of langer bij ons op de luxe camping staan. Of het nu om Hemelvaart gaat of de zomervakantie, in elk periode is er wel wat te beleven op onze fun camping. Een glamping tent last minute boeken om te profiteren van extra korting is ook zeker een aanrader!

Bijzondere accommodaties

Onze huuraccommodaties bestaan uit een vijftal luxe ingerichte safaritenten (glampingtent / lodgetent accommodatie) en een huurcaravan. De safaritenten hebben een eigen sanitair behalve de XS bami safaritent. Meerdere safaritenten tegelijk reserveren voor een vriendenweekend of familieweekend is ook mogelijk.

U kunt natuurlijk ook met uw eigen kampeermiddel komen op een staanplaats zoals met een caravan, camper, vouwwagen, bungalowtent of ander soort tent.

Contact hertenboerderij

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze beschikbare data en tarieven voor camping seizoen 2024.

Tel. nr: 0571 291996, E-mailadres: info@hertenboerderij.nl

Voor meer informatie over de camping kunt u klikken op de link hiernaast: https://hertenboerderij.nl/camping/

Voor kosten/prijzen van onze camping kunt u klikken op de link hiernaast: https://hertenboerderij.nl/camping/tarieven/