Heeft u heerlijk hertenvlees gekocht? En wilt u het lekker gaan bereiden?

Bewaren:

Bij ons koopt u het vlees diepingevroren in vacuümverpakking. Na het ontdooien kan u het vlees nog 1 week bewaren voor u het bereidt, mits u het in de koelkast hebt liggen in de dichte originele verpakking. 

Kruiden:

U kunt bij ons kruiden bij het vlees krijgen. Deze zijn gebaseerd op kerrie, rozemarijn en tijm (is nog geen zout aan toegevoegd). Ong. theelepeltje per 100 gr.

Hertenbiefstuk kan ook heel goed met peper en zout bereid worden.

 

Recepten:

Rugfilet in de oven bereien + recept gehakt met lasagne

Rugfilet met cantharellen en portsaus

Stoofpotje met sinaasappel en hazelnoten  (goulashvlees)

Rugfilet met veenbessensaus

Hertenbiefstuk met sjarlottenjus

Er volgen binnenkort meer recepten.

 

Afdrukken E-mail

virtueletour